Body Attack - Támadj erővel! A holnap bajnokainak választása

Body Attack: Támadj erővel! A holnap bajnokainak választása

A Body Attack több mint 20 éve gyárt sport-, étrend- és táplálékkiegészítőket. Minőségi alapanyagokból, ízletes összetevőkkel és hatékony formulákkal készítik termékeiket.

A Body Attack célja, hogy segítse elérni a saját céljaidat. Garantált minőségű termékeket gyártanak, amelyek valóban támogatják a fejlődésedet – legyen szó hobbisportolókról, profi versenyzőkről vagy egészségtudatos fogyasztókról.

Átláthatóság és bizalom a tanúsított minőségellenőrzés révén!

Az ISO, IFS, BIO és GMP minőségi szabványokra támaszkodnak. Rendszeresen vizsgáltatják termékeinket a kölni listán (Cologne List®), amely a táplálékkiegészítők doppingellenes vizsgálatát végző laboratórium által tesztelt termékeket publikál. Büszkék rá, hogy termékeink szerepelünk ezen a listán. A Body Attack termékei több országban gyógyszertárakban is kaphatók, és sok termékünk rendelkezik biotanúsítvánnyal (BIO), amely garantálja termékeink fenntarthatóságát.

Body Attack – A profi és versenysportolók támogatója és táplálkozási partnere

Számos profi és versenysportoló bízik termékeinkben. Európai bajnokok, német bajnokok, paralimpiai bajnokok és Bundesliga csapatok egyaránt számítanak a Body Attack szakértelmére és minőségi termékeire.
Szűrés