Szállítás és Csomagkövetés

Szállítás és csomagkövetés

Összegyűjtöttük a szállítással és csomagkövetéssel kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket:

GLS és MPL HázhozszállításNépszerű

  • 25.000 Ft vásárlás alatt: 1.990 Ft
  • 25.000 Ft felett ingyenes

Személyes átvételiLogistic csomagponton (1095 Bp. Boráros tér 7)

Átvételi pont információ
  • 25.000 Ft vásárlás alatt: 1.990 Ft
  • 25.000 Ft felett ingyenes

Foxpost, GLS és MPL csomagautomataés csomagpontok

  • Foxpost, GLS csomagautomata, Posta csomagpont, MPL csomagautomata, Coop üzletek, MediaMarkt üzletek és MOL töltőállomások
  • 25.000 Ft vásárlás alatt: 990 Ft
  • 25.000 Ft felett ingyenes

A webáruházunk rendeléseinek feldolgozásáért az iLogistic felelős, mint fulfillment partnerünk. A házhozszállítást a GLS vagy az MPL futárszolgálat végzi, miután rendelésed az iLogistic összekészítette, majd átadta a GLS/MPL-nek. Foxpost, GLS, MPL csomagautomatába / csomagpontra is kérheted rendelésedet.  

Webáruházunkból történő rendelés esetén a várható szállítási idő 2-7 munkanap. Jellemzően 2-3 munkanap alatt ügyfeleink már megkapják rendelésüket, mert minden webáruházban készleten lévő termék fizikailag is rendelkezésünkre áll. 

A GLS-sel, MPL-lel történő házhozszállítás, valamint a iLogistic személyes átvetel díja belföldön egységesen bruttó 1.990 Ft. Foxpost, GLS, vagy MPL csomagautomatába / csomagpontra történő kézbesítés (beleértve a Coop és MediaMarkt üzletek, MOL töltőállomások, Posták) egységesen 990 Ft. Amennyiben legalább 25.000 Ft értékben vásárolsz webáruházunkban, úgy a szállítási költséget teljes egészében elengedjük. 

Igen, lehetőséged van személyes átvételre is. Ennek módjáról az Átvételi Pont oldalon találsz bővebb tájékoztatót.

A lentebb található GLS csomagkövetés gombra kattintva tudod ellenőrizni a csomagod állapotát. A GLS-től e-mailben kapott csomagszámodat másold be a lenti  linken található oldalon a „Csomagszámok” mezőbe. 

×